top of page
Search
  • arizwag

Hieman avaan ekaa työpäivää.

Tähän mennessä reissu on ollut hieman tylsänpuoleinen ja vetelä, mutta tänään tuli hymy naamalle. Työpaikka ja ihmiset, ilmapiiri (vaikka työsuojelu onkin niin ja näin koska evakko) 5/5. Vaikka vain muutama puhuu englantia hyvin ja jokunen auttavasti, niin moinen ei menoa hidasta yhtään. Porukka on tod-ella erilaista, vaikka kiirettä pukkaa kuten muillakin, jäi meidän kanssa jutusteluun ja asioiden avaamiseen aikaa. Yhtään ei ollut naama väärinpäin kenelläkään ja vaikka tilat olivat ahtaat ja toinen toistensa suussa saivat tehdä hommiaan, ei minkäänlaista tukkanuottasta esiintynyt, vaan sovussa kukin pomppi mistä pääsi. Ihmiset juttelevat toisilleen ja vaihtavat kuulumisia pitkin päivää. Kaikesta tästä keveydestä huolimatta työnjälki on moitteetonta, mistään ei oikaista laiskuuden tai taitamattomuuden takia. Respektiä.


Ja lisää hyviä uutisia! Lähiruokalamme on noin 10 metrin päässä, tarjoaa oikeinkin maittavaa evästä alle kolmen eeron hintaan. Eikä siinä vielä kaikki, Moonalla kun ei ollut käteistä matkassa, niin ystävällinen kassa (kaikki kassat eivät hymyile, yhtään. Ikinä) joka ei ollut Moonaa edes tavannut, kysyi vain ystävällisesti, että haluatko maksaa annoksesi huomenna? Ihan siinä on että vau mitä jengiä. No, minulla oli sen verran, että Moonan ei tarvinnut jäädä tiskaamaan, eikä siitä sen enempää.

Huomioitava on kyllä, että huonoakin palvelua saa, ja aika useastikin. Tai no, ainakin paikallista palvelua.


Hieman kaupoista: Supermarketit ovat keskustasta lähes poissa, vaikka 1.8 miljoonaa täällä asustaa. Sen sijaan kivijalkaa jos jonniinlaista on aivan vieri vieressä! Nakkikojuja, baareja, yökerhoja, kauppoja, parturiliikkeitä, tilpehööriä, rahanvaihtoa, tupakkakauppoja (röökit pitää hakea vain alan liikkeistä täällä), jne jne. Oma maittava lukunsa ovat kauppahallit, joissa vanhanmaailman meininki jyrää edelleen, makkarat roikkuu ja hedelmiä ei tod laiteta pieneen pussiin. Kaikkea saa kauhoa käsin ja kauppa käy, kyllähän te tiedätte menon?





7 views0 comments

Recent Posts

See All

Kaikki on loppu, niin kerta kaikkiaan loppu...

Noo tuntematonta tossa vähän lainailin, mutta loppuu tämäkin talkoo aikanaan. Paperityöt hoidettu (as far we know), työkaverit hyvästelty ja kimpsut ja kampsut hiljalleen asettuu lähtökuosiin ja passi

Pystytystä

Usein emme tiedä, mihin juttuun mikäkin kikkula menee, joten oli harvinaista herkkua päästä seuraamaan valmiin lavasteen testipystytystä ihan paikan päälle. Tiukat deadlinet sun muut hässäkät ovat ott

Post: Blog2_Post
bottom of page