top of page
Search
  • arizwag

Tapahtunut tähän mennessä:

Paikasta toiseen ja kellon kanssa, eli kuljetukset aamutuimaan kentälle kuka mistäkin. Siitä koko päivän siirtymistä aasta beehen eri vehkeillä, siinä ryytyy.Lopputuloksena melko väsynyttä sakkia. Onneksi olivat huomioineet tämän ja ohjelma jatkui vasta seuraavana päivänä.

Muutama päivä menikin juoksennellessa ympäri kylää ja todellinen pikakurssi kieleen ja kulttuuriin tuli käytyä. Pihalla olo vaivaa ja varsinkin julkisiin meno on hankalaa, sinne kun pitää tunkea vain vaikka olisi jo täynnä. Vasta kolmantena päivänä tuntuu edes jotenkin siedettävältä tunkea ruhoa kylmästi toisten syliin. No, näillä mennään.


Hintataso snadisti edukkaampi, mutta se kompensoituu sitten reippaamalla kulutustottumuksella.


Varsinainen homma alkoi vasta tänään kun Moonan kanssa kävimme morjestamassa työpaikalla pika pikaa. Porukkaa oli erinäisistä syistä aika paljon ja rennolta meno vaikutti sen vartin kun siinä seisoskelimme. Työn jälki oli korkea, paineilmanitojan niitit oli iskettu pinnan tasaan, vanerilaatikoiden reunat irvistivät hyvin vähän jos lainkaan jne. Tiloista myöhemmin lisää ja työympäristöstä. Seuraavassa työmatkasta lyhyesti: Meillä on kuukauden voimassa oleva passi jolla voi rällätä mielin määrin julkisilla kaupungin alueella ja yllätys yllätys... myös Tonavalla seilaavilla lautoilla!


Nyt päätän raporttini täältä tähän.

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Kaikki on loppu, niin kerta kaikkiaan loppu...

Noo tuntematonta tossa vähän lainailin, mutta loppuu tämäkin talkoo aikanaan. Paperityöt hoidettu (as far we know), työkaverit hyvästelty ja kimpsut ja kampsut hiljalleen asettuu lähtökuosiin ja passi

Pystytystä

Usein emme tiedä, mihin juttuun mikäkin kikkula menee, joten oli harvinaista herkkua päästä seuraamaan valmiin lavasteen testipystytystä ihan paikan päälle. Tiukat deadlinet sun muut hässäkät ovat ott

Post: Blog2_Post
bottom of page