top of page
Search
  • arizwag

Thank god it is Friday 13th

Eka työviikko pulkassa, sanottavasti ei valmisten kasaan tullut, mutta talon tahtiin kylläkin. Tosin tahdista kyseltyäni selvisi, että nyt ei kovasti kiirettä ole. Joskus on ja silloin ei ehtisi venytellä ja vanutella taukoja uppopaistettua suolaa syöden. Ruuassa on reilusti molempia. Tykkään.


Vielä lopuksi muutama mainitsemisen arvoinen asia: Shortsikausi on virallisesti avattu. Aamulla paikallinen jamppa hieman ihmettelee kesäistä menoani, johon minä iltapäivällä vastavuoroisesti heikäläisten karvakaulus toppatakkeja, yllään! Auringossa!

Toinen asia on meidän maalauslaitoksen pomo, tänään juteltiin ruuasta ja puhetta tuli juustoista. No, samantien kertoili tutustan jolla vuohia ja joka duunaa niistä juustoa. Kohta meikäläisen kainaloon ilmestyy kilo vuohenjuustoa + leka palinkaa (jonkun tutun tekemää sekin). Eikä siinäkään vielä kaikki, sillä ehti ukkeli vielä töittensä lomassa alkamaan puuhaamaan meille Moonan kanssa ilmaislippuja Oopperaankin. Ehtivä kaveri täytyy myöntää.



10 views0 comments

Recent Posts

See All

Kaikki on loppu, niin kerta kaikkiaan loppu...

Noo tuntematonta tossa vähän lainailin, mutta loppuu tämäkin talkoo aikanaan. Paperityöt hoidettu (as far we know), työkaverit hyvästelty ja kimpsut ja kampsut hiljalleen asettuu lähtökuosiin ja passi

Pystytystä

Usein emme tiedä, mihin juttuun mikäkin kikkula menee, joten oli harvinaista herkkua päästä seuraamaan valmiin lavasteen testipystytystä ihan paikan päälle. Tiukat deadlinet sun muut hässäkät ovat ott

Post: Blog2_Post
bottom of page